Πρεμιέρα με «γκέλα» για Μεγάλη Βρετανία

07:56 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Ολντ Τράφορντ" η πρεμιέρα της Μεγάλης Βρετανίας στο τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στιούαρτ Πιρς καθώς οι οικοδεσπότες έμειναν στο 1-1 με την Σενεγάλη .
Από την αρχή του παιχνιδιού οι Βρετανοί πήραν τον έλεγχο του αγώνα και με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ράιαν Γκιγκς ο Κρεγκ Μπέλαμι έκανε το 1-0 για τους οικοδεσπότες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Σενεγάλη προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και το κατάφερε με τον Μουσά Κονατέ στο 82ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 1-1.
Με το αποτέλεσμα αυτό, Μεγάλη Βρετανία και Σενεγάλη έχουν από έναν βαθμό στον όμιλο με την Ουρουγουάη να είναι πρώτη μετά το 2-1 επί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Μεγάλη Βρετανία: Μπάτλαντ, Ρίτσαρντς, Μπερτράντ, Τέιλορ, Κόουκερ, Γκιγκς, Ρόουζ, Άλεν (63' Ράμσεϊ), Κλέβερλι, Μπέλαμι (79' Κορκ), Στάριτζ (45' Σόρντελ)
Σενεγάλη: Μανέ, Γκιγιέ, Σουαρέ (87' Γερό), Σις, Μπα, Τουρέ, Ντιαμέ, Γκιγιέ (42' Κουινάτε), Κονατέ, Μπαλντέ (65' Γκιγιέ), Μανέ

Keywords
Τυχαία Θέματα