Διπλό σωτηρίας για Χετάφε

00:07 13/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Ελ Μαδριγάλ»
Σημαντικό βήμα για την σωτηρία της πραγματοποίησε η Χετάφε, αφού επικράτησε με 2-1 της Βιγιαρεάλ μέσα στο «Μαδριγάλ» για την 26η Αγωνιστική της Ισπανίας, φθάνοντας τους τριάντα δύο βαθμούς. Η

Χετάφε πήρε προβάδισμα μόλις στο 6' όταν ο Μικού τροφοδότησε τον Ντιέγκο Κάστρο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ. Η Βιγιαρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 18' όταν ο Νιλμάρ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βαλέρα, αλλά ο Μόγια έδιωξε σε κόρνερ το κτύπημα του Μπόρχα Βαλέρο κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι στο 38' αφού το σουτ του Σένα από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μόγια, ενώ στο 43' η Χετάφε άγγιξε το δεύτερο γκολ όταν ο Μπαράντα πάσαρε στον Μίτσελ που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Ζαπάτα απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Η Βιγιαρεάλ ισοφάρισε στο 45' όταν ο Καμούνας κέρδισε πέναλτι από τον Κάτα Ντίαζ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νιλμάρ για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη στο 73' όταν ο Κάστρο τροφοδότησε τον Μπαράντα, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ, Ζαπάτα, Ροντρίγκεζ (62' Μάρκο Ρούμπεν), Ζαουμέ, Σένα, Μπρούνο, Κάνι, Μπόρχα Βαλέρο, Καμούνας (88' Κατελάνι), Νιλμάρ (70' Χοσελού).
ΧΕΤΑΦΕ: Μόγια, Βαλέρα, Κάτα Ντίαζ, Αλέξις, Μανέ, Μίτσελ, Λασέν, Λεόν (74' Κασκέρο), Κάστρο, Μπαράντα (88' Μιγκέλ Τόρες), Μίκου (69' Γκουϊθα).

Keywords
Τυχαία Θέματα