Δημητρέλος: Δεν ξανακάνω δηλώσεις!

15:53 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με μία δήλωση που ουδεμία χρησιμότητα έχει και σε κανένα σημείο δεν διορθώνει τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα Live Sports μεταφέροντας τις απόψεις του Δημήτρη Βιντιάδη προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Αντρέας Δημητρέλος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ότι έκανε τις δηλώσεις με τις οποίες θέτει ως προυπόθεση της έλευσης Βιντιάδη στην ΑΕΚ

τις... νίκες, λέει ένα γενικό και αόριστο "παρερμηνεύτηκαν" χωρίς να εξηγεί σε ποιο σημείο και για ποιο από όλα τα θέματα που ανέλυσε στον συνάδελφο και κλείνει με... όρκο σιωπής προαναγγέλοντας πως σταματάει τις δηλώσεις. Αναλυτικά η δήλωση η οποία σε τίποτα δεν αλλάζει τα όσα δήλωσε ο Δημητρέλος μεταφέροντας ουσιαστικά απόψεις του Βιντιάδη:

"Με αφορμή σημερινές δηλώσεις μου σε αθλητική εφημερίδα, όπου αναφέρομαι στην υπόθεση επένδυσης του κ. Δ. Βιντιάδη και των συνεργατών του στην AEK, θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω:
Λόγω του ότι παρερμηνεύονται τα λεγόμενά μου και αποδίδονται με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που εννοώ, δεν προτίθεμαι, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, να ξανακάνω καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό από τον κ. Δ. Βιντιάδη, οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση θα γίνεται από τον ίδιο με επίσημη γραπτή ανακοίνωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα