Και οι Βιντιάδης, Παππάς στη συνάντηση με το ΟΑΚΑ

14:49 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση που είχε η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ. Στη συζήτηση μάλιστα, το "παρών" έδωσαν και οι στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς, οι οποίοι και άνοιξαν τις επαφές τους και με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο, με τον οποίο, εφόσον φυσικά μπουν στην ΠΑΕ,

θα έχουν στο μέλλον συνεργασία.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν να υπάρξει η προοπτική αναπροσαρμογής της σύμβασης που έχει υπογράψει η ΑΕΚ με τη διοίκηση του Σταδίου.
Οριστικές αποφάσεις, ωστόσο, δεν πάρθηκαν. Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τις προτάσεις τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Τρίτη, προκειμένου να καταλήξουν. Η ΑΕΚ ζήτησε κάποια μείωση σε συγκεκριμένες λειτουργίες στα εντός έδρας παιχνίδια της, ο κ. Γαλακτόπουλος τις έλαβε υπόψη του, θα τις καταθέσει στο Δ.Σ. του ΟΑΚΑ και την Τρίτη αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Τούτο πάντως που ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ στους Δημητρέλο, Βιντιάδη και Παππά είναι πως δεν βάζει την ΑΕΚ στην ίδια μοίρα με τον Παναθηναϊκό και πως η μεταξύ τους συνεργασία τον τελευταίο χρόνο έχει ομαλοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα