Δήλωσε παρών ο Μέσι…

02:54 16/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014-6ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΟΣΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Maracanã

Η Αργεντινή δεν εντυπωσίασε κόντρα στη Βοσνία, παρόλα αυτά πήρε τη νίκη με 2-1, είδε τον Μέσι από το 60' και μετά να ανεβαίνει πολύ και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αξιόμαχοι οι Βόσνιοι που πάλεψαν για μία ώρα αγώνα.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Αργεντινή,

καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Μέσι εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ, ο Ρόχο έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Κολάσινατς κατά λάθος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (ήταν το γρηγορότερο αυτογκόλ στην ιστορία τυ Παγκοσμίου Κυπέλλου). Η Βοσνία προσπάθησε να αντιδράσει και στ 13', ο Μισίμοβιτς έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Χαΐροβιτς, που κατέβασε αλλά ο Ρομέρο βγήκε και τον πρόλαβε, ενώ γενικότερα η Αργεντινή δεν μπορούσε να δημιουργήσει σωστά, με τον Μέσι να είναι κλεισμένος και τον Αγουέρο αποκομμένος. Στο 30' και στο 31' τα σουτ των Μάξι και Μασεράνο απείλησαν τον Μπέγκοβιτς, ενώ στο 40' μετά από κόρνερ, ο Λούλιτς έπιασε την κεφαλιά, με τον Ρομέρο να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει πολύ δύσκολα.

Η Βοσνία πίεσε στην επανάληψη και στο 49' όπως και στο 53'ο Ρομέρο είπε όχι ε σουτ του Χαΐροβιτς, αλλά στο 65' η Αργεντινή έκανε το 2-0. Ο Μέσι έκρυψε την μπάλα με τον Ιγκουαΐν, έκανε την κίνηση έξω από την περιοχή και το σουτ με το αριστερό και η μπάλα αφού βρήκε και στο δοκάρι του Μπέγκοβιτς, κατέληξε στα δίχτυα. Στο 76ο λεπτό ο Αγουέρο έκανε τρομερό κατέβασμα και σπριντ, σούταρε με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, όπως και η κεφαλιά του Ιγκουαΐν στο 78'. Η Βοσνία δεν το έβαλε κάτω και στο 84ο λεπτό, ο Λούλιτς έβγαλε όμορφα κάθετα για τον Ιμπίσεβιτς, που με πλασέ νίκησε τον Ρομέρο κι έκανε το 2-1 με τα παρθενικό γκολ των Βόσνιων σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Γκαράι, Καμπανιάρο (46' Γκάκο), Σαμπαλέτα, Ντι Μαρία, Μέσι, Ροντρίγκες (46' Ιγκουαΐν), Μασεράνο, Ρόχο, Φερνάντες, Αγουέρο (87' Μπίλια).

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Μπίτσακσιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς (74' Μεντουγιάνιν), Ντζέκο, Μούντζα (69' Ιμπισεβιτς), Λούλιτς, Χαΐροβιτς (70' Βίσκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα