«Διαθέτουμε ποιοτικούς παίκτες»

17:55 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος, ότι η συνέχεια του πρωταθλήματος της Σουπερ Λίγκα θα είναι ανοδική για τον Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε με δηλώσεις του, στην εφημερίδα «Εξέδρα» , ο Θανάσης Κωστούλας. Ο έμπειρος αμυντικός σχολίασε και την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στους Αρκάδες και τόνισε πως ο Έλληνας τεχνικός θα καταφέρει να αναδείξει τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωστούλα στην «Εξέδρα»:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Συνειδητοποιήσαμε

την κρισιμότητα του αγώνα με την αναγκαιότητα της συγκομιδής βαθμών. Ξέραμε τι ζητάμε ως σύνολο μέσα στο γήπεδο κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Παίξαμε παθιασμένα και βγαίναμε πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες, εκμεταλλευόμενοι την κόπωση του αντιπάλου λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του μέσα στην εβδομάδα, καταφέρνοντας έτσι να περιορίσουμε τα ατού του».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Δεν έχασε καθόλου χρόνο και μπήκε κατευθείαν στο κλίμα, προετοιμάζοντας μας για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Αστέρας διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και είναι θέμα χρόνου νέος προπονητής να το αναδείξει».

Για τον ίδιο: «Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε ομάδας που έχουν υποδομή και διοικητικά φερέγγυους ανθρώπους. Είμαι τυχερός που πέρασα από Καλαμάτα, Ολυμπιακό, Ξάνθη και τώρα Αστέρα και ποτέ δεν μπήκα σε περιπέτειες στην καριέρα μου. Υπάρχουν παίκτες που έχουν σταματήσει την μπάλα σε μικρή ηλικία, ακριβώς λόγω εξωαγωνιστικών προβλημάτων των ομάδων τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα