Για τον Φερέιρα αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση στην άμυνα του Παναθηναϊκού

Το Σαββατοκύριακο ελλείψει αγωνιστικής δράσης για τον Παναθηναϊκό και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του, ήταν βέβαιο, πως θα... φούντωναν τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει Ιανουαρίου, με τα ονόματα από την Πορτογαλία (Βιέιρα, Ροντρίγκες) και την Αίγυπτο (Γκέντο) να... παρελαύνουν από το ρεπορτάζ των πρασίνων. Στην πραγματικότητα, ουδείς στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού

ασχολείται τη δεδομένη περίοδο με τα μεταγραφικά, αφού προέχει το αγωνιστικό κομμάτι και δη το ντέρμπι των αιωνίων, αλλά και οι διοικητικές εξελίξεις που επίκεινται με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Από την άλλη, επιθυμία του Φερέιρα είναι, όταν και εφόσον κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με την (νέα) διοίκηση, η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το τελευταίο 48ωρο, ήρθαν στην επιφάνεια μέσω δημοσιευμάτων από το εξωτερικό τα ονόματα του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Ζιλ Βιθέντε Ούγκο Βιέιρα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ζιλ Βιθέντε το καλοκαίρι και του 26χρονου αριστεροπόδαρου επιθετικού της Πόρτο, Κριστιάν Ροντρίγκες, που επίσης θα κουνήσει... μαντήλι τον Ιούνιο από το "Ντραγκάο". Παράλληλα, ακούστηκε εκ νέου το όνομα του επιθετικού της Αλ Αχλί, Γκέντο.

Οι δύο πρώτοι, αποτέλεσαν στόχους του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, καθώς είναι ποδοσφαιριστές που τους γνώριζε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από την Πορτογαλία, πλην, όμως τα οικονομικά βαλάντια των πρασίνων δεν έφταναν για να τους φέρουν στην Παιανία. Προφανώς, βάσει αυτής της επιθυμίας του καλοκαιριού και του επερχόμενου deal με τον Πρίγκιπα, οι Πορτογάλοι ανέδειξαν και "φούσκωσαν" τα γεγονότα. Από την άλλη ο Γκέντο είναι ένας παίκτης που αρέσει στους επίδοξους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ και γι' αυτό το όνομά του παίζει συχνά-πυκνά στο ρεπορτάζ.

Τι γίνεται όμως τώρα; Για την ώρα, οι πράσινοι δεν ασχολούνται με τα μεταγραφικά. Πρώτον, έχουν μπροστά τους το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο στο Καραϊσκάκη και εκεί έχει επικεντρωθεί το μυαλό όλων στο πράσινο στρατόπεδο. Παράλληλα, επίκεινται αλλαγές στο ιδιοκτησιακό, με την διαφαινόμενη αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από τον Σουλτάν Αλ Σαούντ και κατά συνέπεια θα αλλάξει και η διοίκηση.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, στην όλη ιστορία είναι άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προτεραιότητες του Φερέιρα για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού την περίοδο του Ιανουαρίου είναι άλλες. Ο Πορτογάλος θέλει οι όποιες κινήσεις γίνουν να ξεκινούν από τα μετόπισθεν, καθώς κρίνει, αφενός ότι εκεί υφίσταται πρόβλημα και αφετέρου, ότι η μεσοεπιθετική γραμμή είναι πολύ καλή και μάλιστα, περιμένει το προσεχές διάστημα να μπουν στην ομάδα και οι Ρούντολφ, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης που αυτή τη στιγμή είναι στα... πιτς.

Ο 65χρονος τεχνικός θέλει έναν καλό αμυντικό που θα κάνει ιδανικό δίδυμο με τον Μπουμσόνγκ και έναν καλό αριστεροπόδαρο μπακ, αφού ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και αποτελεί την... παραφωνία του Παναθηναϊκού ακόμα και τώρα που όλη η ομάδα δείχνει και

Keywords
Τυχαία Θέματα