Διαρκείας και στο ΑΕΚ- Διομήδης

21:46 13/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα χάντμπολ, εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι κάρτες θα πωλούνται μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Διομήδη, την Κυριακή στις 17:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εισιτήρια διαρκείας της ομάδας Χάντμπολ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν οι

φίλοι της ΑΕΚ πριν τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Διομήδη Άργους στο Μενίδι. Τα εισιτήρια τιμώνται 20, 40 και 100 Ευρώ και θα διατίθενται από τις 4 και 30 μ.μ.
Είναι ευκαιρία για τους φίλους της Ένωσης να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τους "μάγκες" που έδωσαν μεγάλη χαρά πέρυσι στον δοκιμαζόμενο κόσμο της ΑΕΚ με την κατάκτηση του νταμπλ.
Ενισχύστε αυτή την προσπάθεια με βάση τα νέα δεδομένα και την προοπτική δημιουργίας μιας πανίσχυρης ΑΕΚ στην Ελλάδα και την ΕυρώπηΠαράλληλα μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Διομήδη, οι φίλοι της ΑΕΚ που θα βρίσκονται εκείνη την ώρα στο Κλειστό «Μπάμπης Χολίδης θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους νταμπλούχους Ελλάδος. Η διοίκηση του τμήματος ετοιμάζει αυτή τη μικρή εκδήλωση για να φέρει ακόμη πιο κοντά τον κόσμο με τους αθλητές...

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας με τον Διομήδη είναι προγραμματισμένος για τις 5 και 30 μ.μ. την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα