Διαψεύδουν ξανά για Ραμίρες στην Τσέλσι

17:33 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 26χρονος μέσος είναι ένας παίκτης που ο Αντσελότι θα ήθελε να πάρει στην Μαδρίτη αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να... ασχολείται με τα όσα ακούγονται. «Έχω ξαναπεί ότι σε μένα δεν έχει φτάσει και αυτά είναι σενάρια. Οπότε θεωρώ λάθος να σχολιάζω σενάρια. Είναι πάντως αναγνώριση ότι κάνω καλή δουλειά εδώ που είμαι...», δήλωσε αρχικά ο Ραμίρες και συμπλήρωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και θεωρώ τιμή μου που είμαι μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Για να φύγω από την Τσέλσι, θα πρέπει η ίδια η Τσέλσι να θέλει να φύγω. Πρόκειται για ένα από τα

μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και εδώ έκανα πραγματικότητα το όνειρό μου».
Όσο για την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Κρουζέιρο την οποία υποστηρίζει στην Βραζιλία και από εκεί ξεκίνησε, είπε: «Είναι γνωστό ότι θα ήθελα να φορέσω ξανά την φανέλα της ομάδας αυτής πριν αποσυρθώ. Είναι μαζί με την Τζόινβιλ οι ομάδες που υποστηρίζω. Βλέπω τα ματς από το Λονδίνο και ελπίζω να συνεχίσει έτσι η ομάδα».
Τέλος, ερωτηθείς για την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του μέχρι τώρα, απάντησε: «Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι είναι για μένα κάτι ξεχωριστό. Νομίζω ότι συγκρίνεται μόνο με το να κατακτήσουμε την Βραζιλία το Παγκόσμιο του 2014».

Keywords
Τυχαία Θέματα