«Διαφορετικά τα κριτήρια της διαιτησίας»

04:09 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η διαιτησία ήταν ένας από τους παράγοντες που καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα κατά τον Αργύρη Πεδουλάκη.«Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, δόθηκε μεγάλη έμφαση στην άμυνα, είχε πολύ τακτική με πολλά σχήματα και από τις δύο ομάδες. Καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό με μία ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει έναν εξαιρετικό ρυθμό στο παιχνίδι της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σε κρίσιμες στιγμές τα κριτήρια για μας

θεωρούμε ότι δεν ήταν ίδια. Θα δούμε και το βίντεο για να είμαστε δίκαιο, αλλά πιστεύουμε ότι δεν ήταν ίδια. Κομβικό σημείο για εμάς ήταν η αποβολή του Λάσμε με δύο φάουλ πάνω σε σκριν, ένας παίκτης που έχει βρει με τον Διαμντίδη ρυθμό, αλλά και τρίτο συνεχόμενο φάουλ στον Τσαρτσαρή. Και θεωρούμε ότι πάνω στον Γκιστ στην τελευταία φάση ήταν φάουλ. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, είδαμε στα μάτια την Μπαρτσελόνα. Πολλοί μπορεί να θεώρησαν ότι επειδή ο Παναθηναϊκός ανασυγκροτείται δεν θα είχε τύχη, αλλά δεν είναι έτσι. Θα μπορούσαμε να είμστε οι νικητές και εμείς μια φορά σε ένα παιχνίδι που πάει στον έξτρα χρόνο. Θα τα πούμε ξανά την Πέμπτη».

Για τα σουτ της Μπαρτσελόνα: «Δεν δώσαμε εύκολα σουτ από τους καλούς σούτερ της Μπαρτσελόνα. Υπήρχαν κάποια ελεύθερα σουτ από παίκτες που δεν είναι καλοί παίκτες, αλλά κάνουν άλλα πράγματα καλά στο γήπεδο, κάτι που ρισκάραμε. Το θέμα ήταν να μην βρει ρυθμό, γιατί όταν βρει ρυθμό είναι εξαιρετική. Έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Παίζουμε πολύ άμυνα και είναι ένας από τους λόγους που η Μπαρτσελόνα δεν σούταρε καλά σήμερα. Για παράδειγμα ο Γιασικεβίτσιους μας πλήγωσε στο πρώτο ημίχρονο με τα πικ εντ ρολ, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε λύση με τον Γκιστ να βγαίνει πάνω του... Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι την Πέμπτη. Η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερο βάθος, εμείς ξεκινάμε ουσιαστικά φέτος. Θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Θα δούμε τα λάθη μας, τι μπορούμε να κάνουμε και θα είναι ένα άλλο παιχνίδι».


Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη: «Πρώτον έκανε φάουλ, δεύτερον στο κομμάτι της επίθεσης ήταν πολύ καλός, αλλά η Μπαρτσελόνα τον χτύπησε στα πικ εντ ρολ στην άμυνα. Ειδικά με τον Σάρας που «χτύπησε» στο σημείο αυτό. Θέλαμε λοιπόν να πάμε σε ένα άλλο σχήμα για να κρατήσουμε μέσα από την άμυνα το παιχνίδι, για να μπορέσουμε να το διεκδικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα