Διαφημιστικά φορτηγά προκάλεσαν 517 ατυχήματα!

16:03 16/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η διαφημιστική εταιρεία Sarafan Advertising Agency στη Ρωσία θέλησε να διαφημίσει μια νέα υπηρεσία της η οποία θα προωθούσε τα προϊόντα του πελάτη με καμπάνιες σε φορτηγάκια που θα γύριζαν στην πόλη. Είχε λοιπόν τη φαεινή ιδέα να βάλει στα 30 φορτηγάκια της ένα τεράστιο γυναικείο στήθος ελαφρώς καλυμμένο μαζί με το σλόγκαν που ανέφερε: «They Attract».

Tα οχήματα άρχισαν να κυκλοφορούν

στους δρόμους της Μόσχας και όντως προσέλκυσαν πολύ κόσμο, τόσο που μέσα σε λίγες ώρες προξένησαν 517 τροχαία ατυχήματα! Το αποτέλεσμα ήταν να κληθεί η τροχαία, η οποία διέταξε να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους!

Φυσικά, σχεδόν όλοι οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στα 517 τροχαία ήταν άντρες, ενώ σε πολλά σημεία προξενήθηκαν καραμπόλες πολλών οχημάτων. Ευτυχώς κανένα ατύχημα δεν προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς. Όπως αναφέρει ένας δικυκλιστής που ενεπλάκη σε ένα από τα ατυχήματα όλοι όσοι οδηγούσαν εκείνη τη στιγμή είχαν στρέψει την προσοχή τους σε ένα από τα διερχόμενα φορτηγάκια.

Μετά την επέμβαση της αστυνομίας και την απομάκρυνση των οχημάτων από τους δρόμους η εταιρεία ζήτησε συγνώμη και στην ανακοίνωσή της δεσμεύτηκε να αποζημιώσει όλους όσοι έπαθαν ζημιά εξαιτίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα