«Διάδοχος του Άλεξ ο Μαρκίζιο»

16:07 16/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 19 χρόνια ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της Γιουβέντους με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Κομπόλι Τζίλι να χρήζει τον Κλαούντιο Μαρκίζιο ως διάδοχο του Ιταλού επιθετικού τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας.

Σε δηλώσεις του στο "Radio Sportiva" ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους τόνισε: "Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει όλοι μας να κοιτάμε το μέλλον. Οι αναμνήσεις, ασφαλώς, θα μας ακολουθούν για πάντα. Ο Άλεξ ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Γιουβέντους, μαζί με τον Μπονιπέρτι.

Τώρα, όμως, πρέπει να βρούμε τον διάδοχό του που για μένα μπορεί να είναι ο Κλαούντιο Μαρκίζιο".
Για τις διαμαρτυρίες της Νάπολι για την διαιτησία στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ τον οποίο κέρδισε η Γιουβέντους ο Κομπόλι Τζίλι δήλωσε: "Παρακολούθησα το ματς και πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη. Αν αρχίσουμε να στεκόμαστε σε κάθε φάση και σε κάθε απόφαση του διαιτητή, θα μπούμε σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που δεν οδηγούν πουθενά".
Για τον πρώην πρόεδρο τα Γιουβέντους, το γεγονός πως ο βασικός κορμός της Εθνικής Ιταλίας αποτελείται από παίκτες της πρωταθλήτριας Ιταλίας "αποδεικνύει πως κάναμε καλή δουλειά. Μου αρέσει να παίζουν πολλοί Ιταλοί στην ομάδα".
Για την μεταγραφική ενίσχυση, ο Κόμπολι Τζίλι δήλωσε: "Για να έρθει κάποιος μεγάλος παίκτης απαιτείται ένα τεράστιο ποσό που εμείς δεν μπορούμε να διαθέσουμε. Σίγουρα θα πάρουμε κάποιον ικανό παίκτη που θα μπορεί να σκοράρει με άνεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα