Ρίισε: Σαν ξυπνητήρι η ήττα από την Ελλάδα

15:11 16/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Ούλεβαλ" του Όσλο η Νορβηγία ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση από την Ελλάδα με 3-2 με τον Γιόρν Άρνε Ρίισε να μην μπορεί να χαρεί ούτε το γκολ που πέτυχε ούτε κυρίως το γεγονός πως χθες πραγματοποίησε την 104η συμμετοχή του με την εθνική ομάδα και είναι πλέον ρέκορντμαν στις συμμετοχές με τον παίκτη της Φούλαμ να υποστηρίζει πως η ήττα θα λειτουργήσει

σαν ξυπνητήρι για αυτόν και τους υπόλοιπους διεθνείς.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρίισε τόνισε: "Χάρηκα που σκόραρα αλλά είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε. Εκνευρίστηκα γιατί δεχτήκαμε πολύ νωρίς γκολ και κάναμε πολλά λάθη. Επίσης με πείραξε το τρίτο τέρμα που δεχτήκαμε, γιατί ίσως έχω κάποιο μερίδιο ευθύνης. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε. Αυτή η ήττα πρέπει να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι για εμάς".
Για την υποδοχή που έτυχε από τους Νορβηγούς οπαδούς ο Ρίισε δήλωσε: "Ήταν ωραίο που ήρθαν 14.000 φίλαθλοι, δεν το περίμενα. Ανατρίχιασα όταν φώναζαν το όνομα μου στο τέλος. Ήταν φανταστική ατμόσφαιρα και νιώθεις υπερήφανος όταν έχεις τέτοια υποστήριξη από τον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα