Διαδήλωση υπό βροχή

12:56 7/2/2012 - Πηγή: AEK365

Υπό καταρρακτώδη βροχή βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στην πλ. Συντάγματος και η πορεία του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα. Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό

Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμός έως το πέρας των συλλαλητηρίων. Ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα άνοιξε για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που ήθελε να φθάσει στο κέντρο για τη συγκέντρωση.

Ειδικότερα, κλειστή είναι η Σταδίου, η Πανεπιστημίου και η Πειραιώς, ενώ σε όσους δρόμους είναι ανοιχτοί παρατηρείται σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα εντάθηκε λόγω της πορείας του ΠΑΜΕ που πέρασε από την Πανεπιστημίου -αν και δεν ήταν προγραμματισμένο να κινηθεί έτσι-, επειδή στη Σταδίου, στο ύψος της πλ.Κλαυθμώνος, βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και προσυγκέντρωση της ΟΛΜΕ.

Μιλώντας στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τόνισε: «Τώρα πια η αποκλειστική ευθύνη βρίσκεται στα χέρια του λαού. Ή θα τους σαρώσει ως το τέλος ή θα σπαταλάει άσκοπα και άδικα τα δάκρυα και την αγανάκτησή του στους παλιούς και νέους ψευτοσωτήρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα