«Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο»

21:33 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

Απογοητευμένος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης και την ήττα με 3-1 από την Επισκοπή.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την χειρότερη εικόνα που είδε από τη μέρα που ανέλαβε την ομάδα.

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Κέρδισε δίκαια τον αγώνα. Εμείς δεν υπήρχαμε στο γήπεδο! Ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας από τότε που ήρθα στην ομάδα. Κλειδώσαμε τα πλέι όφ αλλά είχαμε πει ότι, υπάρχουν δύο παιγνίδια που, αν τα κερδίζαμε, θα είχαμε διαφορετική συνέχεια.

Ήμασταν μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος,

οι ποδοσφαιριστές μας ήταν χωρίς διάθεση. Όταν βρίσκονται σε τόσο κακή μέρα τόσοι ποδοσφαιριστές, έχουμε να αναλύσουμε πολλά πράγματα στα εσωτερικά μας και φυσικά ο προπονητής είναι αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη.

Αγωνιστικά η Επισκοπή δίκαια ήταν πρώτη σ' όλες τις φάσεις. Δεν αφήσαμε φάση που να μην βγούμε χαμένοι.
Πολλές φορές η ποιότητα και η εμπειρία μας θα πρέπει να μας υποδηλώνουν ότι, τίποτε δεν είναι εύκολο στην Football League. Εμείς δεν ακολουθήσαμε τις αρετές μας αυτές. Ήρθε ένα ματς που δεν το περίμενε κανείς και θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για μας. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν είσαι όπως πρέπει, είναι φυσιολογικό να γνωρίζεις τέτοια ήττα αλλά πρέπει να πω ότι δεν υποτιμήσαμε την Επισκοπή.

Πρέπει να διορθώσουμε την κακή μας εικόνα και σ' αυτό το σημείο, οφείλω να ευχηθώ στην ομάδα της Επισκοπής καλή συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα