Δεν βιάζεται ο Καλογερής

09:53 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ευχάριστη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Αινεία Καλογερή, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής βγήκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του πιάνοντας ακόμα και μπάλα.
Η αποθεραπεία του εξελίσσεται ομαλά, όμως ούτε ο ίδιος ο παίκτης, ούτε από το ιατρικό τιμ θέλουν να τον πιέσουν. Ο σοβαρός τραυματισμός του το καλοκαίρι δεν επιτρέπει... βιασύνες.

Ο Καλογερής νοιώθει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο πόδι του στις μακρινές μπαλιές, κάτι λογικό ιατρικά καθώς όλο αυτό το διάστημα απραξίας έχει αποδυναμωθεί. Γι' αυτό και το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα βαρύ καθημερινά: από τη μία προπόνηση στα Σπάτα και το απόγευμα ατομική ενδυνάμωση.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε ακριβώς χρονικά θα επιστρέψει δυνατός ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ωστόσο τα μηνύματα δείχνουν ενθαρρυντικά. Θα συνεχίσει το πρόγραμμά του, θα συνεχίσει να παίρνει εν μέρει μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και σιγά - σιγά θα φορτσάρει.

Άπαντες πάντως στην ομάδα στηρίζουν ψυχολογικά τον Καλογερή όλο αυτό το διάστημα, με τον ίδιο τον παίκτη να δείχνει δυνατός και ορεξάτος για την επιστροφή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα