Τελειωμένος ο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό

08:09 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η αντίστροφη μέτρηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει. Το κλίμα έχει βαρύνει για τον Πορτογάλο που δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Για... καλού κακού ετοιμάζεται ο Αντώνης Νικοπολίδης. Εφόσον γίνει πράξη αυτό το σενάριο, τότε δικαιώνονται και όλοι όσοι έλεγαν πριν κάποιους μήνες και όταν ο Μαρινάκης

έβαζε τον παλαίμαχο τερματοφύλακα δίπλα στον Ζαρντίμ ετσιθελικά, ότι αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού...

Το κλίμα, λοιπόν, έχει γίνει πολύ βαρύ για τον Ζαρντίμ και το μεγαλύτερο πρόβλημα για εκείνον είναι ότι οι πιο θερμοί υποστηρικτές του μέσα στον σύλλογο δεν πιστεύουν ή τουλάχιστον αμφιβάλλουν σοβαρά για το αν μπορεί να «γυρίσει» την κατάσταση και να μη γράψει ιστορία.
Άλλωστε, οι μνήμες από το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα επί Βαλβέρδε είναι νωπές και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Σε αντίθεση με πέρσι η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο με ένταση, ρυθμό και πίεση ψηλά, όπως συνέβαινε με τον Βάσκο.
Ακόμη ένα θέμα της διοίκησης είναι ότι ο Πορτογάλος δεν είναι ο τύπος του προπονητή που θα σφίξει τα λουριά στα αποδυτήρια και θα κρατήσει την πειθαρχία.
Υπάρχει μία πιθανότητα ο Ζαρντίμ να καθίσει στον πάγκο της ομάδας για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να του δοθεί πίστωση χρόνο μέχρι τους αγώνες με τη Λεβάντε, όμως σε κάθε περίπτωση ο Πορτογάλος δείχνει «τελειωμένος»!
Από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Γιάννη Βρέντζος να βρίσκεται στην Ισπανία, όπου θα ψάχνει τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος φέρεται ότι πάει στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου για να μιλήσει με δύο τεχνικούς που εντοπίστηκαν τα τελευταία 24ωρα.
Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου διέψευδαν ότι υπάρχει κάποιο όνομα αυτή τη στιγμή και άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενοι να συνεργαστούν με κάποιο Δυτικοευρωπαίο, όπως για παράδειγμα του Γερμανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα