Δεν τραβάει η Μίλαν

21:04 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Στο 1-1 κόλλησαν Κατάνια και Κάλιαρι με τους Σικελούς να βρίσκονται πλέον σε δεινή θέση.

Το πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ κακό με τις δύο ομάδες να μην έχουν σχεδόν καμία καλή φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη η Κάλιαρι μπήκε πιο δυνατά και στο 52ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Βεσίνο. Παρόλα αυτά η Κατάνια ισορρόπησε το ματς και ισοφάρισε με γκολ

του Μπεργκέσιο στο 61ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έμεναν με 10 παίκτες από το 72ο λεπτό λόγω αποβολής του Αβελάρ και η Κατάνια πίεσε από εκεί και πέρα. Μάλιστα είχε δύο δοκάρια στο 80' και το 81' με τους Μπιράγκι και Λόντι

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Περούτσι, Σπόλι (86' Μονζόν), Ρολίν, Μπιράγκι, Λόντι, Ίζκο, Ρινάουντο, Κέκο (59' Λέτο), Μπαριέντος (59' Φεντάτο), Μπεργκέσιο.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Πιζάνο, Ροσετίνι, Αστόρι, Αβελάρ, Ντεσένα, Κόντι, Βεσίνο, Έκνταλ (70' Κόσου), Νενέ (85' Περικό), Σάου (75' Έρικσον).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΜΙΛΑΝ: 1-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Μεγάλη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Ουντινέζε επί της Μίλαν.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Αμπιάτι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Περέιρα, ενώ στο 5 το σουτ του Μοντολίβο έφυγε λίγο άουτ. Στο 14' ο Πατσίνι έχασε το άχαστο από το μισό μέτρο, ενώ στο 15' το σουτ του Βιντμέρ κατέληξε στην αγκαλιά του Αμπιάτι. Στο 23ο λεπτό το σουτ του Ντι Νατάλε έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 32' μετά από κόρνερ του Χόντα, ο Σαπάτα δεν βρήκε για λίγο την μπάλα. Στο επόμενο ακριβώς λεπτό, ο Σκάφετ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Πατσίνι.

Στο 48ο λεπτό ο Σκάφετ είπε όχι σε σουτ του Εμάνουελσον, αλλά στο 67ο λεπτό ο Ντι Νατάλε πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κι έδωσε στην Ουντινέζε τη νίκη.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκάφετ, Ερτό, Ντομίτσι, Βιντμέρ, Μπούμπνιτς, Πίντζι (85' Μπαντού), Άλαν, Περέιρα (89' Μπάστα), Σίλβα, Φερνάντες, Ντι Νατάλε (77' Μουριέλ).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Μεσές, Σαπάτα, Εμάνουελσον, Μουντάρι (70' τααράμπτ), Μοντολίβο, Ρομπίνιο (63' Μπαλοτέλι), Μπίρσα (56' Εσιέν), Χόντα, Πατσίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα