«Δεν το πήρατε στα σοβαρά το ματς»

08:51 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν την επίσκεψη του Μαρινάκη, τα "γκάζια" και το πρόστιμο μισού εκατομμυρίου ευρώ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας λέγοντας τους πως δεν πήραν καθόλου σοβαρά το παιχνίδι και για αυτό ήρθε η ισοπαλία ενώ παράλληλα τους ζήτησε να συνέλθουν το συντομότερο δυνατόν.

Απευθυνόμενος στους παίκτες του Ολυμπιακού,

ο Βάσκος τεχνικός φέρεται να είπε: "Δεν το πήρατε καθόλου σοβαρά το παιχνίδι. Σας το έχω πει πολλές φορές. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και κανένας δεν θα μας χαριστεί. Και αυτό το αποτέλεσμα είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας. Όλοι θέλουν να κερδίζουν τον πρώτο. Εμείς παραμένουμε πρώτοι, αν και έχουμε δυο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συνέλθουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μην αδικείτε τους εαυτούς σας".

Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Θρασύβουλο με τον Βαλβέρδε να μην υπολογίζει σε Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα όπως επίσης και στους Μανιάτη, Χολέμπας με τον Δασκαλάκη να παίρνει την θέση του Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα