«Βόμβες» από Οικονομόπουλο για Ξενιάδη!

01:06 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ εκτός του Βασίλη Ξενιάδη, δίνει το παρόν και ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος. Ο οποίος ξεκίνησε… δυναμικά και με καταγγελίες ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να συλληφθεί ο Ελληνας επιχειρηματίας και υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ που έχει ανεκτέλεστη απόφαση εις βάρος του! Μεταξύ άλλων έχει πει «Υπάρχει μια σύμβαση ενεχύρου από το 2006 με την Morgan

Stanley. Οι μετοχές έχουν αυξηθεί από Μ.Κ. Ανακρίβειες και αναλήθειες λέγονται τώρα από τον κ.Ξενιάδη. Δεν έδωσε τα χέρια με κ.Αδαμίδη στην πρώτη του συνάντηση. Υπάρχει μια ανεκτέλεστη απόφαση εις βάρος του από το 2007. Πέντε φορές έχει καταδικαστεί και ανά πάσα στιγμή μπορεί να συλληφθεί ο κ.Ξενιάδης. Επίσης δεν μπορεί η Morgan Stanley να δώσει πληροφορίες χωρίς την έγκριση μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ετσι λέει η σύμβαση μας. Υπάρχει δημοσίευμα του Εθνους που λέει ότι χρωστάτε. Σύμφωνα με την ΔΟΥ Πειραιά με εταιρία σας 1.656.000 ευρώ. Υπάρχουν και άλλες εταιρίες που χρωστάτε.
Ειπατε κ.Ξενιάδη στην συνάντηση μας ότι θα σκεφτείτε αν θα φέρετε ποινικό μητρώο. Αν δείξετε τα λεφτά θα μας πάει ο κόσμος της ΑΕΚ… καροτσάκι να υπογράψουμε. Υπάρχει το 72% διαθέσιμο από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάνουμε Γ.Σ. εγκεκριμένες από το Υπουργείο Εμπορίου. Θα πάρει το 51% με αύξηση Μ.Κ. αν δείξει τα λεφτά κα στις 3 Φεβρουαρίου απλά θα επιβεβαιώσει πανηγυρικά ότι είστε αφεντικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα