«Δεν το χάνουμε το πρωτάθλημα»

17:54 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μία εκ των πρωταγωνιστριών της φετινής ομάδας του ΝΟ Βουλιαγμένης, είναι η Χριστίνα Τσουκαλά. Η Ελληνίδα παίκτρια αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι, και το πρωτάθλημα, που περνάει από το κολυμβητήριο του Λαιμού.

«Δεν μπορώ να πω αν θα κατακτήσουμε αύριο το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», είπε αρχικά η Χριστίνα Τσουκαλά.

Ο ΝΟΒ, έχει τρία... ματς μπολ, αν μπορούμε να δανειστούμε τον όρο από το τέννις, και η

παίκτρια της Εθνικής, θεωρεί πως το πρωτάθλημα είναι δύσκολο να χαθεί. «Δεν το χάνουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα ασφαλείας, και στην χειρότερη των περιπτώσεων έχουμε τρεις ευκαιρίες για να στεφθούμε πρωταθλήτριες».

Το αυριανό παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό να κατακτηθεί από τον ΝΟΒ, κατά συνέπεια και το πρωτάθλημα, αφού θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο νταμπλ σε άνδρες και γυναίκες (νταμπλ και οι δύο ομάδες). Γι' αυτό, η Χριστίνα Τσουκαλά είπε: «Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς τις παίκτριες, αλλά και για τον σύλλογο που έχει κάνει πολλή και ουσιώδη δουλειά τα τελευταία χρόνια». Όσον αφορά το που θα κριθεί το παιχνίδι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην άμυνα. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα