ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ομπράντοβιτς και Σπανούλης…

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο οποίος προέρχεται από την εξαιρετική χρονιά με την Λαγκούν Άρο στην ACB, την καλύτερη λίγκα της Ευρώπης.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Ολες τις εξελίξεις στο θέμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
2) Πλούσιο ρεπορτάζ του Παύλου Σφενδυλάκη για την Εθνική Ανδρών, την Εθνική Γυναικών και αυτή της

Νέων Ανδρών. Τι λένε Πρίφτης, Σπανούλης, Βασιλειάδης, Καϊμακόγλου (από την Ανδρών), Δάγλας, Καλέντζου, Χατζηνικολάου, Σπανού, Παπαμιχαήλ, Δημητράκου (από την Γυναικών) Μίσσας, Λιμνιάτης, Αντωνάκης, Δερμιτζάκης, Αντετοκούμπο και Ψαρόπουλος (από την Νέων Ανδρών).
3) Η Ρεάλ διέλυσε την Μπαρτσελόνα, ομοίως και η Σιένα το Μιλάνο. Η Μπεσίκτας πήρε το πρωτάθλημα μετά από 37 χρόνια, νικώντας την Εφές. Η Μπάμπεργκ στέφθηκε και πάλι πρωταθλήτρια στην Γερμανία. Όλα αυτά στις οθόνες σας.
4) Οι τελικοί του ΝΒΑ ξεκινάνε: Οκλαχόμα εναντίον Μαϊάμι. Ανάλυση για τις δύο φιναλίστ.
5) Ρετρό με Βασίλη Σπανούλη να φοράει την φανέλα του Αμαρουσίου σε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
6) Το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν στην φιέστα του Παπάγου για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Τι είπαν Μάικ Υφαντής, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Αλέξης Κυρίτσης, Νότης Κονδύλης και Δημήτρης Παγίδας.
7) Διαμαντίδης, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Χατζηβρέττας έλαμψαν στο «3 on 3» της Greek Basketball Academy. Το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν εκεί.
8) Ο ΠΑΟΚ έκανε δοκιμές παικτών στην Πυλαία. Τι είπε ο Νίκος Σταυρόπουλος. Τι είπαν οι Μαργαρίτης, Μιχάλογλου, που δοκιμάστηκαν.
9) Ρετρό με Μπαρτσελόνα-Ρεάλ πριν από 12 χρόνια. Όταν έπαιζαν Ρεντζιάς, Ντιγκμπέ και Ντουένιας στην Μπαρτσελόνα. Και Τζόρτζεβιτς, Μπρεντ Σκοτ και Ιτούρμπε στην Ρεάλ.
Η εκπομπή θα έχει και ποδοσφαιρικό χρώμα αφού θα υπάρξει ρεπορτάζ από τον απεσταλμένο του σταθμού, Γιώργο Λίγγρη, για την προσπάθεια της Εθνικής κόντρα στην Τσεχία.
Την εκπομπή την βλέπετε live στο www.tilesport.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα