Δεν θέλει Κατσουράνη ο Φερέιρα

09:02 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μαζί με την διοίκηση του Παναθηναϊκού προχωρούν στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με προτεραιότητα στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ με τον Κώστα Κατσουράνη να ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν για δυο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τις ενστάσεις

που έχει καταθέσει στην διοίκηση ο Φερέιρα για την συμπεριφορά του Κατσουράνη στα αποδυτήρια αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένα περιστατικά από την περσινή σεζόν στα οποία πρωταγωνιστής ήταν ο διεθνής μέσος. Στην διοίκηση έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Φερέιρα θα είναι το ένα και μοναδικό αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και από την στιγμή που η συμπεριφορά του Κατσουράνη εμφανίζεται να μην είναι η πρέπουσα ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.
Ο άλλος λόγος του "διαζυγίου" έχει να κάνει με το οικονομικό. Συγκεκριμένα, για την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κατσουράνης θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό συνολικά 1.520.400 ευρώ λόγω του 21% της εφορίας. Για την σεζόν που ξεκινά, οι απολαβές του ποδοσφαιριστή, βάσει συμβολαίου, θα ανέρχονται στις 800.000 ευρώ καθαρά συν μπόνους σε περίπτωση που αγωνιστεί σε πάνω από το 50% των αγώνων. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στο συμβόλαιο θα αλλάξει και ο συντελεστής φορολογίας που από το 21% θα πάει στο 45% επομένως για να μπορέσει να έχει κέρδος η ΠΑΕ θα πρέπει να προτείνει στον Κατσουράνη μείωσε κατά 60-70%.

Keywords
Τυχαία Θέματα