«Δεν θα πάρουμε κανέναν παίκτη από τον ΟΣΦΠ»

14:41 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας σε συνδυασμό με την μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια εξόργισαν τους οπαδούς του Πανιωνίου μερίδα των οποίων άνοιξαν διάλογο με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα.
Ο διάλογος έγινε σε έντονο κλίμα με τους οπαδούς να λένε στον προπονητή του Πανιωνίου πως "είναι ντροπή να αποκλειόμαστε από ομάδα Γ' Εθνικής. Δεν το ανεχόμαστε αυτό".
Όσο για τα σενάρια που θέλουν τον Πανιώνιο να κινείται για τον δανεισμό του Φετφατζίδη και του Τάτου

από τον Ολυμπιακό οι οπαδοί του Πανιωνίου ξεκαθάρισαν πως δεν θα ανεχτούν κάτι τέτοιο με τον Ελευθερόπουλο να τους διαβεβαιώνει πως "δεν θα πάρουμε κανένα παίκτη από τον Ολυμπιακό".
Τον διάλογο των οπαδών με τον Ελευθερόπουλο σχολίασε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίος σε μήνυμα του στο Facebook πήρε θέση υπέρ του προπονητή.
Όπως έγραψε ο Τσακίρης: "Άκουσα και διάβασα ότι πήγε λέει αντιπροσωπεία φιλάθλων να ζητήσει εξηγήσεις από διοίκηση και Ελε. Το ματσάκι το χάσαμε σε ένα μισάωρο (45-75) όπου οι 700 φωστηροπουλοι είχαν κάνει τη Νέα Σμύρνη Ταύρο φωνάζοντας ακατάπαυστα υπέρ της ομάδας του, πιστεύοντας στη πρόκριση και μεταφέροντας αυτή τη πιστή μέσα στο γκαζόν και τους παίκτες. Το πράγμα μύριζε μισή ώρα και εμείς το μόνο που κάναμε (σε όλα τα 90') ήταν να βρίζουμε το γαύρο, τον βαζ και το αεκ - και αυτό ακόμα, σποραδικά. Εγώ με αυτά που είδα στο γήπεδο λοιπόν, θεωρώ πιο δίκαιο να πάει ο Ελε να ζητήσει εξηγήσεις από τους πάνθηρες και όχι αντίστροφα όπως έγινε. Ένιωσα πολύ μεγαλύτερη ντροπή από την εικόνα στις κερκίδες, παρά από το αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα