«Δεν θα είναι τόσο εύκολη η σειρά»

22:14 13/5/2014 - Πηγή: AEK365

Παρά τη σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου, στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η σειρά δεν θα είναι εύκολη στη συνέχεια.«Το πρώτο παιχνίδι στη σειρά εξελίχθηκε όπως όλοι είδατε πιο εύκολα από ό,τι όλοι περιμέναμε. Έχει σχέση και με το πώς εμείς αντιμετωπίσαμε το ματς, αλλά και με την κακή ημέρα του Πανιωνίου, ο οποίος σκόραρε δεκατέσσερις πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Βρέθηκαν σε κακή ημέρα, ενώ εμείς παίξαμε καλή

άμυνα. Ωστόσο, δεν περιμένουμε τέτοιο Πανιώνιο την Πέμπτη (15/05, 21.30), θεωρούμε πως θα είναι αρκετά βελτιωμένος», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Εμείς προσεγγίσαμε σωστά το ματς, ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, προστατεύσαμε το καλάθι μας όσο καλύτερα μπορούσαμε, δοκιμάσαμε κάποια νέα πράγματα στην άμυνα και η διαφορά αποτυπώθηκε στα ριμπάουντ και τις τελικές πάσες. Παρότι κάναμε 13 λάθη δεν μας στοίχισαν. Επαναλαμβάνω, η σειρά με τον Πανιώνιο δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο πιστεύουν πολλοί μετά το σημερινό (13/05) και είμαι σίγουρος πως και οι δύο ομάδες θα κάνουν διαφορετικό δεύτερο παιχνίδι», συμπλήρωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα