Δεν θα είναι έτοιμα τα γήπεδα του Μουντιάλ!

23:03 5/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμη μια βόμβα στα θεμέλια του επερχόμενου Μουντιάλ ήρθαν να βάλουν οι ίδιοι διοργανωτές. Οι Βραζιλιάνοι παραδέχτηκαν ανοιχτά για πρώτη φορά, πως και τα έξι γήπεδα, τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή, δεν θα είναι έτοιμα πριν τη διορία της 31ης Δεκεμβρίου που έχει δώσει η ΦΙΦΑ. Η κυβέρνηση της χώρας δίνει εγγυήσεις πως τα γήπεδα θα είναι έτοιμα πριν το καλοκαίρι και πως δεν θα επηρεαστεί η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο ελάχιστο, αλλά στη ΦΙΦΑ έχουν αρχίσει να ανησυχούν έντονα.

Χθες

ο Γενικός Γραμματέας της ΦΙΦΑ, Ζερόμ Βάλτσκε, αποκάλυψε από χθες πως τα 3 στάδια δεν θα είναι έτοιμα, αλλά σήμερα οι βραζιλιάνοι αποκάλυψαν πως και τα άλλα 3 στάδια δεν πρόκειται να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος του μήνα. Μάλιστα ισχυρόζονται πως στα τρία από αυτά το πρόβλημα έγκειται στο χρονοδιάγραμμα της Πρωθυπουργού, Ντίλμα Ρούσεφ, που θέλει να είναι παρών στα εγκαίνια, ενώ ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Άλντο Ρέμπελο, είπε: «Η Βραζιλία είναι σα μια νύφη. Όλες αργούν αλλά στο τέλος πάνε στο γάμο τους και όλα πάνε καλά. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά όχι τίποτα ουσιαστικό. Το σημαντικό είναι το γεγονός πως τα στάδια θα είναι έτοιμα στο τέλος». Tα γήπεδα που θα καθυστερήσουν είναι τα: Arena Corinthians, Arena Pernambuco, Arena Pantanal, Arena Amazônia, Arena das Dunas και Arena da Baixada.

Κι όλα αυτά μετά από τις απεργίες, τα εργατικά ατυχήματα, την εγκληματικότητα και τον κακό προγραμματισμό. Αναμφίβολα ο Μπλάτερ δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος καθώς οι οιωνοί δεν είναι με το μέρος του...

Αν προσθέσετε τα τάιμ άουτ και τον σχεδιασμό για χειμερινό Μουντιάλ στο Κατάρ, ο Μπλάτερ δεν παίρνει άριστα στον σχεδιασμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα