Πλίτσης: Είμαι και εγώ ΑΕΚτζής

22:20 5/12/2013 - Πηγή: AEK365

Οπαδός της ΑΕΚ δήλωσε ο Αργύρης Πλίτσης. Ο αρχηγός του Αστέρα Βάρης, σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα nou-pou.gr, όχι απλώς δεν έκρυψε τα οπαδικά του αισθήματα αλλά τόνισε πως περιμένει πως και πως αυτό το παιχνίδι για να παίξει μπροστά στον κόσμο της Ενωσης.«Το παιχνίδι την Κυριακή (8/12) θα είναι δύσκολο. Θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε. Αν παίξουμε καλά και είμαστε και λίγο τυχεροί, ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι θετικό. Πιστεύω ότι όλοι περιμένουν πως και πως αυτό το ματς για να αποδείξουν τι αξίζουν. Εμένα

με έχει επηρεάσει θετικά το γεγονός ότι παίζουμε με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Είμαι και ΑΕΚτζής, θα παθιαστώ και με τον κοσμο».

Για τον στόχο της ομάδας του στον συγκεκριμένο αγώνα είπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε. Κι εγώ που είμαι στα 31, σκέφτομαι ότι μπορώ να αρέσω σε κάποιους και ίσως συνεχίσω για έναν χρόνο ακόμα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως φίλαθλος της ΑΕΚ: «Πήγαινα από μικρός στο γήπεδο. Και πέρσι ήμουν μέσα στο ματς που υποβιβάστηκε η ομάδα. Στενοχωρήθηκα, αλλά αυτά πέρασαν. Συνεχίζουμε».

Για τους φίλους της ΑΕΚ είπε: «Είμαι ένας από αυτούς, απλά όχι για αυτά τα 90′».

Για το αν σκοράρει είπε: «Θα πανηγυρίσω, αλλά ταπεινά».

Συμπλήρωσε με το τι του προσφέρουν οι αγώνες με την ΑΕΚ: «Προσφέρει ηθική ικανοποίηση για όλα αυτά που έχω κάνει τόσα χρόνια. Αλλά είναι και το ματς του άλλου γύρου. Μην το ξεχνάμε. Θα τελειώσουμε εκεί μέσα».

Σκουρλής: Μου λένε να βάλω... αυτογκόλ

Όπως φαίνεται το κιτρινόμαυρο στοιχείο είναι έντονο στην προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ, καθώς οπαδός της Ενωσης δήλωσε και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βάρης. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σκουρλή, ο οποίος με δηλώσεις του στην ίδια ιστοσελίδα, αποκάλυψε πως ακόμα και οι φίλοι του, του ζητάνε να σκοράρει... αλλά εναντίον της ομάδας που αγωνίζεται: «Εδώ μεγάλωσα. Δίπλα από το γήπεδο κι εγώ ΑΕΚτζής. Από μικρός. Με διαρκείας. Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι ΑΕΚ και μου λένε να βάλω αυτογκόλ, αλλά εγώ τους λέω ότι είσαι με την ομάδα που παίζεις. Τον αγώνα αυτόν τον βλέπουμε σαν γιορτή. Πάμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Όλοι μας θέλουμε να το χαρούμε, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Είναι μια μεγάλη εμπειρία να παίξουμε με αυτούς τους παίκτες. Εγώ το βλέπω θετικά. Κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει να παίξει σε ένα γήπεδο με τόσο κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα