«Δεν συγχωνευόμαστε»

19:57 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παράλληλα, οι Καλλιθεάτες επισήμαναν πως έχουν ήδη εξοφλήσει τους παίκτες και τους προπονητές τους για τον μήνα Ιούνιο ενώ το βράδυ της Δευτέρας (10/6) θα συνεδριάσει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη.
Η ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας αναφέρει:
«Δεν τίθεται θέμα απορρόφησης της ομάδας με άλλο σωματείο, αλλά μεταφορά σε γήπεδο πόλης, η οποία θα ήθελε να φιλοξενήσει τον Ίκαρο
Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Ικάρου Καλλιθέας και του

Ερασιτέχνη Ικάρου Καλλιθέας συγκλήθηκε για το βράδυ της Δευτέρας (10/6).
Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν τίθεται θέμα απορρόφησης της ΚΑΕ ή συγχώνευσης με άλλο σωματείο, αλλά αυτό που συζητείται είναι η μεταφορά σε άλλο γήπεδο πόλης, η οποία θα ήθελε να φιλοξενήσει τον Ίκαρο. Όπως είχε συμβεί και με την Γλυφάδα, από την στιγμή που η ομάδα ανέβηκε στην Α1.
Οτιδήποτε άλλο γράφεται στον Τύπο, η ακούγεται στην μπασκετική «πιάτσα» δεν αποτελεί θέση της ΚΑΕ. Οι θέσεις της ομάδας μας εκφράζονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας και φέρουν την υπογραφή είτε του προέδρου Δημήτρη Παπαδόπουλου ή του αντιπροέδρου Θανάση Δούνη.
Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε πως παρά την δύσκολη εποχή που βιώνουμε, ο Ίκαρος έχει καταφέρει να ξοφλήσει τους παίκτες και τους προπονητές και για τον μήνα του Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ
Δ. Παπαδόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα