Δεν σήκωνε το τηλέφωνο ο Σναϊντερλίν!

19:39 7/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 24χρονος μέσος της Σαουθάμπτον, δεν έχει ούτε μία συμμετοχή στους «τρικολόρ» και κλήθηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο Ανδρών στην προεπιλογή για το Μουντιάλ. Αργότερα όμως αποκλείστηκε από την τελική 23άδα και ετοιμαζόταν να παρακολουθήσει από το Μουντιάλ από την τηλεόραση στη γενέτειρά του, το Στρασβούργο, όταν αργά ξημερώματα Παρασκευής χτύπησε το τηλέφωνό του.
«Στην αρχή δεν απάντησα γιατί δεν γνώριζα το νούμερο. Όμως στη συνέχεια μου ήρθε ένα μήνυμα που μου έλεγε πως είναι ο Ντιντιέ Ντεσάν και έτσι τον

πήρα τηλέφωνο. Μου είπε πως δύο παίκτες έχουν τραυματιστεί και πως θα έπρεπε να είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Θα με ενημέρωνε την επόμενη μέρα αν θα χρειαζόταν να πάω στη Βραζιλία. Μετά από αυτό χρειάστηκα λίγο χρόνο μέχρι να πάω να κοιμηθώ γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι τι θα γινόταν την επόμενη μέρα. Ο Ντεσάν δεν με διαβεβαίωσε για κάτι, μου είπε πως απλά έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση. Δεν παρασύρθηκα, αλλά σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος ύπνος που έκανα ποτέ», είπε ο Γάλλος μέσος, που πράγματι την επόμενη μέρα έλαβε την πολυπόθητη κλήση, λόγω του τραυματισμού του Γκρενιέ της Λιόν:
«Στις δύο το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στο προπονητικό κέντρο του Κλερφοντέν. Ήταν μία απίστευτη μέρα, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Για να είμαι ειλικρινής, μου αρκούσε που ήμουν απλά στην προεπιλογή, γιατί είναι πάντα καλό συναίσθημα να είσαι ανάμεσα σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Μια μέρα πριν φύγουμε, ο Ντεσάν μας είπε να απολαύσουμε τις διακοπές μας, αλλά να μην πάμε κάπου πολύ μακριά και να μην καθόμαστε όλη μέρα στον καναπέ, ώστε να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είμαι βέβαια πολύ στενοχωρημένος για τον Ριμπερί και τον Γκρενιέ, που είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά και θα μας λείψουν. Όμως τώρα είναι η ώρα μου και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Πριν τρία χρόνια έπαιζα στη Λιγκ 1 Αγγλίας, αλλά από τότε έλεγα στους δικούς μου πως θα πήγαινα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα