«Δεν πάει πουθενά ο Φαν Πέρσι»

17:22 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Με δηλώσεις για την επόμενη ημέρα στην Άρσεναλ στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και για το πώς αισθάνεται ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο σύλλογο επιχείρησε ο Πίτερ Χιλ-Γουντ να αποτυπώσει την κατάσταση στους Λονδρέζους. «Θα δώσουμε χρήματα για ενίσχυση», το σχόλιο του προέδρου των «κανονιέρηδων».
Οι δηλώσεις του ήρθαν να ρίξουν ακόμη περισσότερο νερό στο ...μύλο των φημών που θέλουν την Άρσεναλ να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Λούκας Ποντόλσκι.
Ο Χιλ-Γουντ μίλησε για το πώς αισθάνεται ο Ολλανδός άσος, με τον πρόεδρο του συλλόγου να πιστεύει ότι «ο Ρόμπιν και η οικογένειά

του είναι χαρούμενοι στο Λονδίνο» και συμπλήρωσε ότι «το κίνητρο δεν είναι μόνο τα λεφτά, όπως συμβαίνει με πολλούς ποδοσφαιριστές», αφού ο αρχηγός της Άρσεναλ «θέλει να είναι σε μια ομάδα που αγαπά και όπου τον αγαπούν».
Το συμβόλαιο του Φαν Πέρσι λήγει το καλοκαίρι του 2013 και η Άρσεναλ θέλει να τον «δέσει» από τώρα. Ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε ότι η διοίκηση των Λονδρέζων είναι έτοιμη να «ξοδέψει χρήματα εάν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς όλους ότι «τα χρήματα δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής».

Keywords
Τυχαία Θέματα