ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Ουάλας: "ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Μπαρτσελόνα, Σιένα στο φάιναλ-φορ"

Τα δικά του προγνωστικά έκανε για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα, ο Σι Τζέι Ουάλας, ο οποίος δήλωσε ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, μέσω του προσωπικού του blog, έδωσε τις προβλέψεις του αλλά τόνισε ότι δεν αν ποντάρουμε τα χρήματά μας σε όσα είπε, το πιθανότερο είναι ότι θα χάσουμε…

"Μπαρτσελόνα

- Ούνιξ Καζάν: Θα είναι μία σκληρή σειρά, αλλά θα επιλέξω την ομάδα μου. Μπαρτσελόνα

ΤΣΣΚΑ - Μπιλμπάο: Η ισπανική ομάδα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ τελευταία, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι καλή καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επιλέγω την ΤΣΣΚΑ.

Σιένα - Ολυμπιακός: Το ριμέικ μίας από τις πιο αμφίρροπες σειρές που έχω δει ποτέ (πέρσι όταν η Σιένα κέρδισε τη σειρά αφού είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι με διαφορά 50 πόντων). Ποιος ξέρει που θα καταλήξει, αλλά θα θεωρήσω ότι η Σιένα θα πάρει τη σειρά στα πέντε παιχνίδια. Σιένα

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Θα πρέπει να επιλέξω και μία από τις ομάδες του TOP-16 της Ευρωλίγκας κι εδώ θα επιλέξω την Μακάμπι. Το να κερδίσεις στην Αθήνα, δεν είναι εύκολο αλλά ίσως η Μακάμπι πάρει μία νίκη εκεί. Μακάμπι Τελ Αβίβ".

Πάντως, ο Oυάλας συνέχισε καλώντας τον κόσμο να μην ποντάρει στις προβλέψεις του: "Μην ποντάρετε λεφτά στις προβλέψεις μου. Σοβαρά μην το κάνετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα χάσετε".

Keywords
Τυχαία Θέματα