«Δεν μας ικανοποιεί το 0-0»

11:51 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το τελικό 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν ικανοποιεί τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Αμαραντίδης ο οποίος επεσήμανε πως οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες και άξιζαν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αριστερός μπακ της Βέροιας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για την αναμέτρηση και τις συνθήκες: "Ήταν ένας αγώνας που πραγματοποιήθηκε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς πρέπει να παίζεις σε όλα τα γήπεδα. Ωστόσο, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό,

όμως έτσι όπως εξελίχτηκε δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αξίζαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα καλό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίξεις σε αυτές τις συνθήκες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις δύναμη".
Για το γεγονός πως πολλοί θεωρούσαν φαβορί τον ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ότι φαβορί δεν υπάρχουν σε αυτές τις συνθήκες. Εμείς θέλαμε να είμαστε κερδισμένοι στις μονομαχίες, θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".
Για τον ΠΑΟΚ: "Είχαμε διαβάσει τον ΠΑΟΚ και κάναμε την δουλειά μας. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο μετά. Η απόδοση του ήταν ίδια με τις προηγούμενες αγωνιστικές".
Για το χαμένο πέναλτι: "Ο Καλτσάς εκτελεί τα πέναλτι στην προπόνηση. Ο Νίκος το πίστεψε, αλλά δεν του βγήκε. Έτσι είναι, είτε το βάζεις είτε το χάνεις. Στην συνέχεια έχοντας έναν παίκτη περισσότερο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες".
Για την βαθμολογική κατάσταση της Βέροιας: "Δεν αγχωνόμαστε από την θέση μας. Το γεγονός ότι είμαστε με πολλές ομάδες κοντά δεν λέει κάτι. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο από κάθε αγώνα και να είμαστε πιο άνετοι. Πιστεύω ότι έχουμε καλό ρόστερ και έξι ή επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος δεν θα είμαστε σε δύσκολη κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα