«Έδειξε» τον αντικαταστάτη του ο Σερ Άλεξ

11:03 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αρχή της θητείας του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είχε σχηματίσει την καλύτερη εικόνα για τον Πορτογάλο τεχνικό αλλά μετά από χρόνια θεωρεί πως ο Μουρίνιο είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε ομάδα, ακόμα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Σκωτσέζος τεχνικός μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό "ITV 4" με αφορμή ένα αφιέρωμα στον Μουρίνιο και σε ερώτηση αν είναι πιθανό να τον διαδεχτεί στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απάντησε: "Μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε ομάδα. Δεν μπορούσα ποτέ να σκεφτώ

πώς ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει θα μπορούσε να γίνει προπονητής σε ένα τοπ επίπεδο, αλλά στην συνέχεια βλέπεις την προσωπικότητα του. Είναι απίστευτος, πολύ δυνατός χαρακτήρας και αυτό καλύπτει το κενό. Θυμάμαι την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στην Τσέλσι. Σκέφτηκα... Χριστέ μου, είναι ένας αναιδής μπάσταρδος... Έλεγε στους παίκτες... Κοιτάξτε, είμαι ο Special One, δεν χάνουμε παιχνίδια... Είναι απίστευτο να έρχεσαι στην Αγγλία σε νεαρή ηλικία και να λες στους παίκτες σου πως είσαι ο Special One. Ωστόσο, τους έλεγε να πιστεύουν στους εαυτούς τους και πως θα πάρουν το πρωτάθλημα. Όταν έρχεται στο γραφείο μου, κάνει αστεία ακόμη και σε βάρος του εαυτού του, αυτό είναι που μου αρέσει. Όσο για την αμφιλεγόμενη εικόνα του δεν νομίζω πως τον νοιάζει. Ξέρει πως μόνο το αποτέλεσμα μετράει".

Keywords
Τυχαία Θέματα