«Δεν μας επιτρέπεται να τα παρατήσουμε»

13:12 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μετράει η Ίντερ μετά και την ήττα από την Σιένα με τον Αντρέα Στραματσιόνι να μην ψάχνει για δικαιολογίες και να υπογραμμίζει πως δεν πρέπει να τα παρατήσουν αυτός και οι παίκτες του στην μάχη που δίνουν για ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα 3-1 από την Σιένα, ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Βρισκόμαστε στην χειρότερη περίοδο της χρονιάς, αλλά είμαστε μόλις τρεις βαθμούς από την 3η θέση. Συνεπώς δεν μας επιτρέπεται να τα παρατήσουμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς

Λιγκ και είμαι πεπεισμένος πως έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε. Απλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι και να πιστέψουμε περισσότερο στις δυνατότητες μας".
Για την ήττα από την ουραγό Σιένα, ο Στραματσιόνι πρόσθεσε: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα αυτή. Πίστευα πως θα μπορούσαμε να επανέλθουμε στις νίκες, αλλά δεν υπολόγισα την ορμή της Σιένα. Οι αντίπαλοι μας ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και το πήραν δίκαια. Ήταν μια άσχημη εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε από μια ακόμη χειρότερη ήττα".

Keywords
Τυχαία Θέματα