«Δεν ήμασταν σοβαροί»

21:25 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ. «Μπράβο στον ΠΑΟΚ για την νίκη του. Ξεκινήσαμε με λάθη το ματς και δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση» σχολίασε ο τεχνικός των πρωταθλητών και πρόσθεσε «Μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο καταφέραμε να παίξουμε έτσι όπως πρέπει να παίξουμε. Σήμερα, όμως δε φάνηκε στο γήπεδο να είμαστε σοβαρή ομάδα».

Μάλιστα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ερωτηθείς και για την εικόνα της ομάδας του σε σχέση με αυτήν του αγώνα με την Μακάμπι τόνισε «Και εμείς θέλουμε να μάθουμε τι άλλαξε και γιατί κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όπως με την Μακάμπι. Είναι απορία αυτό και για εμάς. Είναι φανερό πως αν παίξουμε, όπως σήμερα δεν έχουμε καμιά πιθανότητα με την Μπαρτσελόνα». Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. «Ο ΠΑΟΚ όλη την χρονιά παίζει καλά, παίζει εξαιρετική άμυνα με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν μου έκανε κάτι έκπληξη».

Λακωνικός ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον σέντερ του «τριφυλλιού» να υποστηρίζει πως «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Κυριάρχησε κατά κράτος ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο και κέρδισε δίκαια».

Keywords
Τυχαία Θέματα