Κατσουράνης: Ευχαριστώ τον Ατρόμητο που με εμπιστεύθηκε

20:49 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

Για την πρώτη του συμμετοχή με τον Ατρόμητο, το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά στην Εθνική Ελλάδος και το παιχνίδι με την Καλλονή, μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης.

«Τα πιο πολλά παιδιά στην ομάδα τα ξέρω. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο και πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια γιατί έλειπα, αλλά αυτές τις μέρες που είμαι εδώ έχω δει ότι η ομάδα είναι σε ένα

πολύ καλό επίπεδο και θεωρώ ότι με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια σιγά, σιγά θα πάρουμε και νίκες γιατί σήμερα δεν τα καταφέραμε.

Για εμένα είναι μία ευκαιρία να παίξω πάλι ποδόσφαιρο και θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο γιατί με εμπιστεύτηκε. Ξέρουν ποιος είμαι και ο προπονητής είδε ότι ένιωθα καλά. Τους περισσότερους ποδοσφαιριστές τους ξέρω και για εμένα ήταν πολύ οικείο το περιβάλλον και αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω κατευθείαν στην ομάδα».

Ερωτηθείς για την Εθνική Ομάδα: «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό. Αργεί ακόμη. Θα δούμε τι θα γίνει. Προτεραιότητα έχει ο Ατρόμητος και πάντα θα έχει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Ατρόμητος και πως θα παίρνουμε νίκες μέσα στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Καλλονή: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και δικαιούμασταν να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που δεν σκοραρίσαμε τουλάχιστον πήραμε έναν βαθμό. Η Καλλονή ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά το γκολ είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Σήμερα μας έλειψε μόνο το γκολ. Προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά μας έλειψε το γκολ. Σιγά, σιγά ελπίζω ότι θα το βρούμε και η ομάδα θα πάρει τις νίκες που χρειάζεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα