Δεν φεύγει ο Ρέντναπ

16:37 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με επτά παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ, η ΚΠΡ βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, καθώς έχει μόλις 23 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι, το ενδεχόμενο του υποβιβασμού, μόνο απόμακρο δεν είναι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει η φημολογία περί αποχωρήσεων από την ομάδα.
Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα είναι και αυτό του προπονητή της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως επιθυμεί να

μείνει στους Ρέιντζερς ακόμη και αν του χρόνου δεν αγωνίζονται στα «σαλόνια».

«Θέλω να μείνω, αν το θέλει και ο πρόεδρος. Θα μείνω στον σύλλογο ακόμη και αν υποβιβαστεί. Όμως, αν ο πρόεδρος θεωρήσει πως θα πρέπει να διακόψουμε τη συνεργασία μας, τότε θα το δεχθώ. Αν βρεθούμε στην Τσάμπιονσιπ, θα είναι δύσκολο να ανέβουμε και πάλι στην Πρέμιερ, καθώς υπάρχουν δύσκολες ομάδες εκεί. Θα πρέπει να δούμε την περίπτωση με ιδιαίτερη προσοχή. Παρ' όλα αυτά, αν και θα έπρεπε να ετοιμάζομαι για ενδεχόμενα σαν αυτά, δεν θέλω να τα σκέφτομαι μέχρι στιγμής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα