«Δεν επιστρέφει στην Εθνική ο Τέρι»

20:32 12/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο θρύλος της Τσέλσι έβαλε τέλος στην θητεία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Σεπτέμβριο του 2012 όμως μετά τις εντός έδρας ήττες από Χιλή και Γερμανία και δεδομένης της σούπερ φόρμας του 33χρονου στη σεζόν, ο Χόντγκσον δέχεται πιέσεις να τον ξανακαλέσει.
Παρόλα αυτά, ο εκλέκτορας ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. «Ο Τζον έχει αποσυρθεί. Απ' όσο γνωρίζω, έτσι έχει η κατάσταση. Παίξαμε χωρίς αυτόν σε όλους τους αγώνες των προκριματικών και αρκετά φιλικά και θα είμαστε χωρίς αυτόν στο μέλλον. Αφού δήλωσε ότι αποσύρθηκε, αποσύρθηκε».
Ο Τέρι

έκανε την πρώτη από τις 78 συμμετοχές του με το Εθνόσημο τον Ιούνιο του 2003 και το 2006 διαδέχθηκε στον ρόλο του αρχηγού τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το 2010 το έχασε μετά από κατηγορίες για την προσωπική ζωή του, όμως το πήρε ξανά έναν χρόνο μετά.
Τότε, η ομοσπονδία της Αγγλίας αποφάσισε να του αφαιρέσει και πάλι πριν το Euro του 2012 μετά από νέες κατηγορίες, αυτή τη φορά για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος του Αντον Φέρντιναντ της ΚΠΡ. Το γεγονός οδήγησε τον -τότε τεχνικό- Φάμπιο Καπέλο σε άμεση παραίτηση.
Ο κεντρικός αμυντικός δεν κρίθηκε ένοχος, όμως κατηγορήθηκε μόνο από την ομοσπονδία και αποφάσισε να αποσυρθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η ανεξάρτητη επιτροπή της FA τον έκρινε τελικά ένοχο και τον τιμώρησε με τέσσερις αγωνιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα