«Δεν είμαι υπερόπτης, αλλά περίμενα κλήση»

19:24 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Παράπονο από τον Φερνάντο Σάντος έχει ο Νίκος Αναστασόπουλος ο οποίος δεν έκρυψε ότι περίμενε κλήση στην Εθνική για το φιλικό με την Ιρλανδία. «Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν είμαι υπερόπτης, ούτε καβαλάω καλάμια, αλλά περίμενα να κληθώ στην Εθνική για το φιλικό με την Ιρλανδία. Τόσο, γιατί η ομάδα μου πάει καλά, όσο και γιατί εργάζομαι σκληρά γι' αυτό. Ο κ. Σάντος είναι μεγάλος προπονητής, έχει κάνει έργο, όμως αυτή τη στιγμή έχω αυτό το παράπονο. Δεν έγινε, αλλά δεν το βάζω κάτω», ήταν η τοποθέτηση του Αναστασόπουλου που στη συνέχεια

μίλησε για τον Παναθηναϊκό και την απογοήτευση που ο ίδιος ένιωσε βλέποντας το πράσινο φάντασμα να περιφέρεται στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

«Περίμενα τον Παναθηναϊκό, όπως τον είδα. Σίγουρα, είναι μια ομάδα, με μεγάλη ιστορία και μεγάλους παίκτες. Στεναχωρήθηκα, όμως! Αυτός που βλέπουμε, δεν είναι ο Παναθηναϊκός. Τον περιμένουμε πιο ανταγωνιστικό, πιο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός έχει τα προβλήματα του, αλλά δεν του αξίζει αυτό που γίνεται. Έχει πέσει θύμα κακής διαχείρισης από τις εκάστοτε διοικήσεις και την οικονομική κρίσης. Δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός που γνωρίζαμε και είναι κρίμα, γιατί έχει πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξει. Κάποια στιγμή πρέπει να συνέλθει. Οι φίλαθλοί του να κάνουν υπομονή».

Keywords
Τυχαία Θέματα