«Έχουμε προετοιμαστεί»

18:53 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τον πρώτο του Ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς δίνει αύριο το βράδυ (19.00, Ρέντη) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Μλάντοστ Μπρίτσκο για τη β' φάση του Challenge Cup.
«Έχουμε λίγες πληροφορίες για τους αντιπάλους μας αλλά η εξέλιξη της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική μας αγωνιστική διάθεση» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης και συμπλήρωσε:

«Προερχόμαστε από νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα αποκτά σιγά - σιγά ομοιογένεια στο παιχνίδι της, έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω ότι με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο Ρέντη θα πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο Challenge Cup».
Για τους Βόσνιους γενικά δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, με εξαίρεση το ότι είναι η πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο, καθώς στην πατρίδα της ζει στην σκιά της συμπολίτισσας Γιέντιτσβο Μπρίτσκο και της Κάκανι.
Την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου της διοργάνωσης θα διευθύνουν οι κ.κ. Εμιλ Μιχάι Ρουσινόιου (Ρουμανία) και Ρομπέρτο Μπόρις (Ιταλία).
Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στη Βοσνία.
*Τα εισιτήρια του αγώνα, θα διατίθενται και αύριο από τις 09:00 από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Τα εναπομείναντα θα διατίθενται πριν από την έναρξή του αγώνα από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

Keywords
Τυχαία Θέματα