«Δεν είμαι βλάκας να γίνω... Σερ Άλεξ»

15:15 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τα καταφέρνει μια χαρά στην προπονητική του καριέρα έχοντας κατακτήσει δυο σερί πρωταθλήματα με την Μόλντε ωστόσο παραμένει προσγειωμένος και στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογραμμίζει πως δεν είναι βλάκας για να δεχτεί μια τόσο απαιτητική θέση δίχως να έχει την απαραίτητη εμπειρία.

Σε δηλώσεις του παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να αναλάβει την αγγλική ομάδα απάντησε: "Μπορώ να πω ότι δεν είμαι τόσο αφελής ή βλάκας να αναλάβω αυτή την δουλειά. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής

έχει αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να γίνει κάποια στιγμή και προπονητής. Για να συμβεί αυτό πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά για πάρα πολλά χρόνια, να αποκτήσω την απαραίτητη πείρα και μετά να δούμε αν μπορώ να το κάνω".
Ο Σόλσκιερ πέρασε 11 χρόνια αγωνιζόμενος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έκρυψε την αγάπη του για αυτήν λέγοντας πως "θα είμαι πάντα οπαδός της. Αν με κόψεις θα δεις ότι έχω... κόκκινο αίμα".
Ο Νορβηγός παλαίμαχος επιθετικός μίλησε και για τον πρώην προπονητή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον λέγοντας: "Δεν υπάρχει μέρα που θα καθίσει κάτω και θα πει... Σήμερα είναι μια χαλαρή μέρα... Είναι απίστευτη η δίψα με την οποία δουλεύει, διότι για να είναι επιτυχημένος πρέπει συνέχεια να δουλεύει και να έχει καλές ιδέες".

Keywords
Τυχαία Θέματα