Παπαδόπουλος: Τα λεφτά για το «Στην υγειά μας» είναι πολύ λίγα!

14:20 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στην υγειά μας», Σπυρος Παπαδόπουλος, σχολίασε τις κατηγορίες που ακούγονται για το κόστος της εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης.

Όπως είπε σχολιάζουν τόσο πολύ την συγκεκριμένη εκπομπή «γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να σχολιάσουν. Δεν μπορούν να κατακρίνουν το περιεχόμενο, πώς θα πουν ότι δεν είναι καλή η εκπομπή; Και αποδοχή μεγάλη από τον κόσμο έχει, και τηλεθέαση σε ένα περιβάλλον όπου δεν κάνουν άλλες εκπομπές τόσο υψηλά νούμερα. Ασχολούνται λοιπόν με το πόσο κοστίζει και

πόσα παίρνω εγώ, και αυτό γίνεται κάθε φορά».

Το κόστος της εκπομπής είναι 37.000 ευρώ το επεισόδιο, ωστόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θεωρεί λογικό αυτό το ποσό καθως είναι πολύ λίγα.

«Όχι βέβαια! Αντιθέτως, θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα. Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε δραματικά τους μισθούς όλων όσοι εργάζονται και φυσικά και τη δική μου αμοιβή. Αλλάξαμε πολλά στην εκπομπή και έτσι έπρεπε, γιατί σε τέτοιους καιρούς όλοι προσαρμόζονται. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε την εκπομπή με τους όρους που την κάναμε στο παρελθόν» τόνισε.

Μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους τον κατέκριναν: «Πολύ απλά, ότι κάποιοι που εμφανίζονται ως τιμητές της δημόσιας ζωής θα έπρεπε να μη μιλάνε από τη στιγμή που έχουν διαπράξει αδικήματα. Κρίνουν αφ' υψηλού και άδικα και επί παντός επιστητού».

Keywords
Τυχαία Θέματα