«Δεν είμαι δειλός να παραιτηθώ»

20:54 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Παναχαϊκής μίλησε ο Ηλίας Φυντάνης, καθιστώντας σαφές πως ουδέποτε παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των Αχαιών.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ηλία Φυντάνη:

«Η αγωνιστική πορεία δεν ήταν κακή αν σκεφθούμε τα προβλήματα που είχε η ομάδα. Τα είχαμε συζητήσει με τη διοίκηση... Η ομάδα είχε σοβαρά προβλήματα. Στο πρώτο παιχνίδι που κάθισα στον πάγκο είχα κάνει μόνο ένα χαλάρωμα και είχαμε και απουσίες αλλά νικήσαμε. Στο επόμενο δεχθήκαμε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Στο άλλο, όλοι είδαν τι έγινε... Οι επόπτες τιμωρήθηκαν.

Μετά παίξαμε με τον Πανσερραϊκό που όλοι είδαν ότι η εικόνα μας ήταν καλή.

Απλώς δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα. Η Παναχαϊκή δεν έχει ευτυχήσει να έχει εναλλακτικές λύσεις. Στην επίθεση τουλάχιστον. Έπαιζαν συνεχώς οι ίδιοι οι παίκτες. Βαφτίζαμε παίκτες σέντερ-φορ. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είναι μέσα στον στόχο... Είναι μόλις έξι βαθμούς από την κορυφή, δηλαδή, δύο νίκες.

Θέλω να τονίσω ότι ποτέ δεν παραιτήθηκαν και ποτέ δεν θα παραιτηθώ από μια ομάδα. Εγώ δεν είμαι δειλός. Πίστευα και πιστεύω στην ομάδα και πως με την ενίσχυση που θα γινόταν τον Δεκέμβριο θα βελτιωνόμασταν. Πάνω από όλα έλειπε η ηρεμία».

Keywords
Τυχαία Θέματα