Αυλαία με ντέρμπι

20:19 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η 6η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ (18.30, Novasports 3, Δεληκωστίδης. Σιμίδης, Κομισάριος: Μιχελινάκης) με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ - Άρης.
Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίαςμε

10 βαθμούς (όσους έχει και η Λαμία), αλλά με 4 αγώνες (έχει αναβληθεί ο αγώνας του με τον Παναθηναϊκό), ενώ ο Άρης είναι στην 4η θέση με 9 βαθμούς (όσους έχει και ο Φοίνικας Σύρου).
Στους γηπεδούχους υπάρχει το ερωτηματικό με την άφιξη των δύο Κολομβιανών Αμπουίλα, Μορέλο οι οποίοι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο αναμένονται στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης (περίπου στις 15.00).
«Ενα ένα μεγάλο ντέρμπι και νομίζω οτι έρχεται στην κατάλληλη στιγμή. Κι αυτό το λέω γιατί μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, παίζουμε στο γήπεδο μας και με έναν αντίπαλο, το όνομα του οποίου αποτελεί από μόνο του κίνητρο για εμάς προκειμένου να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», είπε αρχικά ο κ.Μέλκας και συνέχισε: «Εμείς έχουμε τα γνωστά προβλήματα με την απουσία των δύο Κολομβιανών, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ αφού έφτασε η ημέρα του αγώνα και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Ξέρουμε καλά τον Άρη, που είναι μια ομάδα δεμένη από πέρσι, έχουμε δει κάποιες διαφοροποιήσεις στο παιχνίδι του και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Στο στρατόπεδο του Άρη ο Γιώργος Γιάτσης εξακολουθεί να έχει τον πονοκέφαλο του Γιάννη Χαριτωνίδη (υποφέρει από τενοντίδιδα και παρόλο που θα είναι στη 12άδα η συμμετοχή του είναι αμφίβολη).
«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, τόσο λόγω του τοπικού χαρακτήρα, αλλά και γιατί είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά. Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε το ρυθμό μας στην αλλαγή, κάτι που έχει αποδειχθεί ότι μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει κι αυτή πρωταγωνιστικούς στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι», τόνισε απότην πλευρά του ο τεχνικός των κίτρινων.

Keywords
Τυχαία Θέματα