«Δεν δώσαμε απάντηση με τη νίκη»

14:13 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

Συγκρατημένος και μετρημένος μετά την πρώτη νίκη της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα είναι ο Άκης Μάντζιος, τονίζοντας πως η ομάδα θέλει ακόμη δουλειά. «Εγώ δεν θα έλεγα ότι δώσαμε απάντηση, στα δύο πρώτα ματς δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό δεν ήμασταν καλοί, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το ποιος θα πέσει», ανάφερε αρχικά.

Οσο για την εμφάνιση, ο τεχνικός της Κέρκυρας υπογράμμισε: «Τα κάναμε όλα, κάναμε σεφτέ,

σπάσαμε ρόδι, πετύχαμε πρώτη μας νίκη, ήταν σημαντικά τα πάντα από πολλές πλευρές». Οσο για τις πολλές αλλαγές στον ΑΟΚ και στο κατά πόσο επηρέασαν αυτές την ομάδα του, ο Μάντζιος ήταν ξεκάθαρος. «Σίγουρα βασικοί παίκτες αποχώρησαν, υπάρχουν, πλέον, πολλά νέα παιδιά, έμειναν οκτώ και η ομάδα φτιάχνεται ουσιαστικά από το μηδέν, Ετσι δεν μπορεί αυτή η ομάδα να φέρει άμεσα αποτελέσματα».

Στη συνέχεια υπογράμμισε την ανάγκη σκληρής δουλειάς: «Εμείς πρέπει να είμαστε 8-9 ώρες την ημέρα στο γήπεδο έχουμε πολλά να δουλέψουμε, χρειάζεται υπομονή, δουλειά και χρόνος», είπε και έσπευσε να αναφερθεί στα οικονομικά της ομάδας του: «Σίγουρα έχουμε και εμείς τα προβλήματα μας, μειώσαμε το ρόστερ και το μπάτζετ, πέρσι είχαμε ξεφύγει πολύ. Ο πρόεδρος είναι δίπλα στην ομάδα και προσπαθεί να μην υπάρχουν προβλήματα τέτοιας φύσεως».

Τέλος για το ντέρμπι της ουράς με την ΑΕΚ, όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα, σημείωσε: «Κοιτάξτε το θέμα της ΑΕΚ είναι θέμα όσων ασχολούνται με την ομάδα. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ σίγουρα θα βρει το δρόμο της, είναι αν μη τι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την Κέρκυρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα