Δεν χαρίστηκε η Βοσνία…

20:55 25/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014-6ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΣΝΙΑ-ΙΡΑΝ: 3-1
Γήπεδο: Arena Fonte Nova

Όνειρο ήταν και πάει για το Ιράν, που έχασε με 3-1 από τη Βοσνία και την ακολούθησε εκτός διοργάνωσης. Ιστορική νίκη για τη Βοσνία, που είναι η πρώτη της σε Μουντιάλ.

Η Βοσνία μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και στο 4' ο

Ντζέκο έκανε όμορφο γύρισμα και σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Χαγκιγκί έδιωξε όμορφα σε κόρνερ, ενώ στο 9' ο Σούσιτς έβγαλε όμορφη σέντρα από αριστερά, ο Ντζέκο έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Χαγκιγκί μπλόκαρε. Και τελικά στο 23ο λεπτό ο Ντζέκο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή έφερε την μπάλα στο αριστερό κι έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Χαγκιγκί. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σοαζαέι πήρε τις κόντρες μέσα στην περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια στη γραμμή, ενώ στο 42' ο Ντζέκο έβγαλε όμορφα στον Βρσάγιεβιτς, αλλά εκείνος αντί να βγάλει στον Ιμπίσεβιτς, έκανε άστοχο σουτ από πλάγια δεξιά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ιμπίσεβιτς βρήκε χώρο έξω από την περιοχή κι έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Το ματς στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ήταν κάκιστο, αλλά στο 59ο λεπτό ο Σούσιτς έβγαλε κάθετα στον Πιάνιτς, που με όμορφο πλασέ από αριστερά έκανε το 2- για τη Βοσνία. Στο 81ο λεπτό μετά από γέμισμα, ο Νεκουνάμ έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Γκουτσανεζάντ από κοντά μείωσε σε 2-1, αλά με τη σέντρα, η Βοσνία έφυγε στην κόντρα και ο Βρσάγεβιτς με διαγώνιο σουτ από δεξιά έκανε το 3-1.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Κολάσινατς, Βρσάγεβιτς, Σπάχιτς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Χάτζιτς (61' Βράνιες), Σούνιτς, Σούσιτς (79' Σαλίχοβιτς), Ντζέκο (84' Βίσκα), Ιμπίσεβιτς

ΙΡΑΝ: Χαγκιγκί, Χαΐ Σαφί (63' Μπακς), Χοσεϊνί, Νεκουνάμ, Α. Σαντεγκί, Σοζαέι (46' Χεϊνταρί), Πουλαντί,. Ντεζάγκα (67' Ανσαρί Φαρντ), Γκοτσανεζάντ, Μονταρεζί, Τιμοσιάν

Keywords
Τυχαία Θέματα