Δεν μπορεί ο ΠΑΟ

21:35 7/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 28η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Κομίνης

Άστοχος ο Παναθηναϊκός εξαιρετικός ο γκολκίπερ του Πανιωνίου και έτσι το ματς έμεινε στο 0-0 με τη συμμετοχή στα πλέι οφ να γίνεται πλέον δύσκολη για τους "πράσινους"

που την επόμενη αγωνιστική παίζουν στο Φάληρο με τον ΟΣΦΠ.

Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν στο 10ο λεπτό ο Αραβίδης έπιασε πολύ καλό σουτ, αναγκάζοντας τον Καρνέζη να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο ΠΑΟ απάντησε στο 18' όταν ο Φιγκερόα έπιασε την κεφαλιά όμως ο Γιαννακόπουλος του είπε "όχι". Τρία λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έδιωξε και την κεφαλιά του Πίντο. Ο Σεϊταρίδης στο 35' είχε ένα πολύ καλό σουτ όπως και ο Κουίνσι στο 44'.

Στην επανάληψη οι "πράσινοι" μπήκαν δυνατά και πίεσαν τον Πανιώνιο που αμυνόταν όμως σωστά. Στο 63' ο Σεϊταρίδης δοκίμασε και πάλι το πόδι του με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει. Πέντε λεπτά μετά ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων σταμάτησε και το σουτ του Ντίνα. Στο 70' ο Βονόρτας έριξε το παιχνίδι τον Κώστα Αποστολόπουλο που έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟ συνέχισε να πιέσει όμως ο Γιαννακόπουλος ήταν σε μεγάλη βράδυ και έβαλε και το σουτ του Ζέκα στο 80'. Με την συμπλήρωση 90 λεπτών ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μενδρινός έκανε το σουτ και ο Καρνέζης έδιωξε δύσκολα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο γκολκίπερ του ΠΑΟ είπε "όχι" και στον Αραβίδη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Βονόρτας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουος, Χουχούμης, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό (70'Αποστολόπουλος), Μπαρμπαρούσης (80'Τοτσέ), Κουίνσι (46'Ντίνας), Φιγκερόα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ.Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Κολοβός (65'Οκόγιε), Μενδρινός, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Γουνδουλάκης (73'Τόσκας), Ρόκας, Σάμαρης (89'Παναγιωτούδης), Κούρντι, Παντίδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα