«Δεν αρκούμαστε στην 4άδα»

20:37 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Αίγινα κατέκτησαν την 5η θέση. Στη Θεσσαλονίκη κατέκτησαν -και πάλι- την 5η θέση. Στην Τήνο; Σίγουρα δεν θα είναι στην 5η θέση καθώς κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά! Η αναφορά στους Μανώλη Δημητριάδη και Δημήτρη Χατζηηλιάδη, που στην πρώτη τους χρονιά ως ζευγάρι στο beach volley, κάνουν σταθερά βήματα προόδου.

Ο Χατζηηλιάδης πέρυσι φορούσε τη φανέλα της εθνικής

ομάδας ανδρών στη σάλα και φέτος έβαλε το φανελάκι της Lipton για να παίξει στην άμμο. Πώς προέκυψε αυτή η αλλαγή; «Είχα ένα κενό καλοκαίρι, καθώς δεν κλήθηκα στην εθνική ομάδα και δεν ήθελα να το αφήσω να πάει χαμένο», απαντά. Όσο για το πώς προέκυψε το beach volley; «Μου κόλλησε το... μικρόβιο ο φίλος και συμπαίκτης μου, Μανώλης». Ο οποίος Μανώλης έχει φάει με τα «κουτάλια» τα πρωταθλήματα του beach volley. «Παίζω από 15 ετών. Σχεδόν 12 χρόνια», εξηγεί.

Για την επιτυχημένη παρουσία στην Τήνο, ο Χατζηηλιάδης σχολίασε: «Για μένα ήταν επιτυχία το γεγονός ότι στα δύο προηγούμενα τουρνουά τερματίζαμε στην πέμπτη θέση και δεν έμενα ευχαριστημένος. Το θέλαμε πολύ, το περιμέναμε πώς και πώς και τώρα που τα καταφέραμε φυσικά δεν θα αρκεστούμε σε αυτό». Ο πιο έμπειρος Δημητριάδης πρόσθεσε: «Είμαστε νέο ζευγάρι και για την ώρα προσπαθώ να βοηθήσω τον Δημήτρη να εγκλιματιστεί γιατί στην ουσία μιλάμε για δύο διαφορετικά αθλήματα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε προπονήσεις από τα μέσα Μαΐου και ο μοναδικός στόχος που είχαμε είναι να πηγαίνουμε καλύτερα από τουρνουά σε τουρνουά».

Για τις διαφορές της σάλας και της άμμου, ο Χατζηηλίαδης, που πέρυσι έπαιζε στη Λαμία, τόνισε: «Σίγουρα είναι τεράστιες και πιστεύω πως σε αυτά τα τρία τουρνουά που έχουμε παίξει έως τώρα δεν έχω δει ούτε το 20% όσων έχει ζήσει ο Μανώλης. Ο συμπαίκτης μου είναι δίπλα μου, με βοηθάει, εγώ τον ακούω προσεκτικά και προσπαθώ να εφαρμόζω όσα μου λέει. Σε κάθε παιχνίδι μαθαίνω και κάτι».

Ο Δημητριάδης, που στα μισά της περσινής σεζόν μεταγράφηκε στον Ηρακλή, δεν θα έλεγε «όχι» σε αποκλειστική ενασχόληση με το beach volley. «Έχει περάσει από το μυαλό μου να παίζω μόνο beach, ωστόσο είναι δύσκολη οικονομικά διαδικασία. Αν ήταν καλύτερα τα πράγματα και βρίσκαμε χορηγούς να μας στηρίξουν, ναι, δεν θα έλεγα «όχι»», σημείωσε.

Πάντως, τα παιδιά έχουν τη συμπαράσταση αρκετών χορηγών φέτος (Apallou Espresso Bar, Μίλτος, Powerbar, Petersport, Group Στεργίου και Γεν. ΕΞ.ΥΠ.Π.) και τη βοήθεια του προπονητή τους, Γιώργο Γιάτση. Φυσικά έχουν και το δικό τους... κοινό, που τους αποθέωσε στην παραλία Καλάμιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα