Εντυπωσιακοί αγώνες στην Τήνο

20:32 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι νικητές της Αίγινας και της Θεσσαλονίκης, Φερνάντο Μπιλλήρης και Μάνος Ξενάκης, θα είναι στα ημιτελικά της Τήνου, καθώς κατάφεραν να νικήσουν τους Παύλο Κουζούνη και Ανδρέα Γκόρτσανιουκ, στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της ημέρας. Στην 4άδα προκρίθηκε και το... νεοσύστατο δίδυμο των Μανώλη Δημητριάδη και Δημήτρη Χατζηηλιάδη.

Οι Μπιλλήρης / Ξενάκης πάντως, είχαν δύσκολους αντιπάλους σήμερα. Το πρωί χρειάστηκε ένας τυχερός άσος (η

μπάλα βρήκε στο φιλέ και... έπεσε στο αντίπαλο τερέν) για το 24-22 στο δεύτερο σετ και τελικά το 2-0 επί των Καπίρη / Παπαδόπουλου, ενώ το απόγευμα κοντραρίστηκαν με τους Κουζούνη / Γκόρτσανιουκ (παίζουν πρώτη φορά μαζί) οι οποίοι πήγαν για την ανατροπή, αλλά δεν άντεξαν στο τάι μπρέικ.

Πρόκριση... ανακούφιση και δικαίωση των κόπων για τους Δημητριάδη / Χατζηηλιάδη που στα δύο προηγούμενα τουρνουά πλασαρίστηκαν στην 5η θέση, αλλά σήμερα, στην παραλία Καλάμιας τα κατάφεραν καλύτερα, κερδίζοντας πάντως και τα δύο παιχνίδια στο τάι μπρέικ.

Τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια των ημιτελικών θα δοθούν αύριο και τα διεκδικούν οι Καπίρης / Παπαδόπουλος απέναντι στους Μανιόπουλο / Ρουμελιωτάκη και οι Κωστακόπουλος / Μαυράκης κόντρα στους Κουζούνη / Γκόρτσανιουκ.

Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 6 το απόγευμα της Κυριακής σε απευθείας μετάδοση από το OTE Sport.

Keywords
Τυχαία Θέματα