«Δεν ανακατευόμαστε στον βούρκο»

23:30 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Και το έργο καλά κρατεί. Εκεί που πιστεύαμε πως τελείωσε και αυτή η ιστορία ανάμεσα στους «αιώνιους», ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση που με την οποία απαντά στα όσα είχαν διαρρεύσει από πλευράς Παναθηναϊκού αλλά και του... επαναστάτη Βλάση Τσάκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι λυπηρό

για την ιστορία του Παναθηναϊκού οι όποιες θέσεις του να εκφράζονται από τον κ. Τσάκα και από κρυπτόμενους "κύκλους" του κ. Βαρδινογιάννη και του υπαλλήλου - Προέδρου κ. Γόντικα (συνδαιτυμόνα στο φαγοπότι της Ε.Ρ.Τ.). Ας αποφασίσουν πρώτα στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ποιός τελικά κάνει κουμάντο και αυτός ας βγει μετά να αναλάβει την ευθύνη των όσων λέει, για να λάβει και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Όσο για το λυπηρό αναμάσημα των κατασκευασμένων στο γόνατο, αστήρικτων και γελοίων κατηγοριών από αρρωστημένα μυαλά, με σκοπό την εμπλοκή του Πρόεδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε αυτούς που το ξέχασαν, ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ζητήσει, από την πρώτη στιγμή, την άμεση, χωρίς καθυστέρηση, εξέταση της υπόθεσης για να δοθεί τέλος σε αυτήν την αρρωστημένη σκηνοθεσία. Οι κατασκευαστές αυτών των χαλκείων, σύντομα θα δώσουν λόγο για όλες τις εις βάρος του συκοφαντίες.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν πρόκειται να ανακατευτεί περαιτέρω με τους κύκλους αυτού του βούρκου, γιατί δεν ελπίζει σε κανένα βάτραχο, που θα γίνει πρίγκιπας».

Keywords
Τυχαία Θέματα